Info

0405EB42-9987-42E5-A7B6-2CFE3C18C746

Verzending/retourneren

Levering
Alle producten zijn handgemaakt, daarom kan de voorpret soms iets langer duren. We doen ons best om alle bestellingen binnen twee weken te maken en op te sturen. Indien dit niet lukt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Free shipping
Bestellingen boven €150,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Verzendkosten
Kleine bestelling: € 4,-
Grote bestelling: € 6,-

Verpakking
Wie is er nou niet gek op cadeautjes? Wij in elk geval wel! Daarom wordt elke bestelling in een leuke Berylverpakking geleverd.

Voorraad
Het kan zijn dat we niet altijd alle producten op voorraad hebben. De tas wordt dan speciaal voor jou gemaakt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Retourneren of ruilen

Heb je een tas of een paar schoenen gekocht, maar is het toch niet helemaal wat je had verwacht? Dit kan gebeuren. Laat het ons binnen 14 dagen weten en je mag je product(en) naar ons terugsturen, mits het product onbeschadigd is, het product niet gedragen of gebruikt is en alle kaartjes/tags nog aan het product zitten. Je mag het product natuurlijk wel bekijken en passen zoals je in een winkel ook gedaan zou hebben. De kosten voor de retourverzending zijn voor jouw eigen rekening. Wanneer we het product in goede orde retour hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening.

Wij verzoeken u het ‘Formulier voor herroeping’ in te vullen en deze bij uw pakket mee terug te verzenden. Deze kunt u vinden onderaan onze algemene voorwaarden.

Een op maat gemaakt product kan niet geretourneerd of geruild worden.

Voor meer informatie over een het retourneren of ruilen van een product kun je kijken in onze algemene voorwaarden of je kunt contact met ons opnemen via info@beryltassen.nl.

Betaling
Betalen kan bij ons met iDeal en Paypal.

Leerstaaltje
Mocht je het leer van de tas of accessoire eens willen zien of voelen, dan kan dat. Stuur ons een mailtje met daar in de naam en de kleur van het product en je adres, dan sturen wij gratis een leerstaaltje naar je toe.

Klachten of reparatieverzoek

Al onze tassen worden door onszelf met de hand gemaakt. Dit doen wij met veel liefde en nauwkeurigheid. Toch kan het voorkomen dat er iets mis is met de tas of dat deze tijdens het gebruik gebreken vertoont. Mocht dat het geval zijn, dan kun je via onderstaand formulier contact met ons opnemen en uitleggen wat er aan de hand is. Mogelijk kunnen wij je tas dan repareren.

Voor onze schoenen geldt dat deze niet in ons eigen atelier gemaakt worden. Deze kunnen wij dus zelf niet repareren.

Voor zowel klachten en gebreken aan onze tassen en schoenen, zoeken wij graag samen met jou naar een geschikte oplossing.

Voor meer informatie over klachten of reparaties kun je kijken in onze algemene voorwaarden of je kunt contact met ons opnemen via info@beryltassen.nl.

Leerbehandeling

Tips
Wij raden aan om voor de zekerheid een product van leer in te sprayen met een leerspray. Zo bescherm je het leer tegen water en vuil.