Over Beryl

over beryl

Beryl Tassen & Accessoires ontstond in 2015 in een klein atelier in Friesland, bedacht door een jonge vrouw genaamd Beryl. Beryl had altijd al de droom een eigen bedrijf te beginnen. Van kleins af aan had ze al veel liefde voor creativiteit. Toen ze het werken met leer ontdekte was ze op slag verliefd! Het creatieve brein stroomde over van leuke ideeën. Haar doel was om vele mensen gelukkig te maken met unieke items; geen massaproductie maar items die met veel liefde handgemaakt zijn in haar eigen atelier en een glimlach op je gezicht toveren als je ze ziet en gebruikt.
Ze is ervan overtuigd dat iedereen een stukje creativiteit in zich heeft en dat kan zich op heel veel verschillende manieren uiten. Zo vindt ze dat creativiteit de uitdrukking is van het bijzondere en unieke dat in ieder mens aanwezig is. Door op een creatieve manier in het leven te staan, kan je niet alleen jezelf en anderen een plezier doen, maar voelen mensen zich ook veel beter. Je kunt persoonlijkheid en gevoelens tot uitdrukking brengen en het bewaart het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, dat maakt je een gelukkig mens!
Beryl doet dit alles niet alleen. Ze heeft vele helpende handen die er samen met haar voor zorgen dat haar klanten de beste en mooiste producten krijgen.

Bekijk onze complete collectie